Zakynthos Grecia - Insula Zante - Insulele Ionice

 
Best Value Car Rental in Zakynthos - Zante
   
 

 


Insula Zakynthos Grecia

 

   Zakynthos Beach Info Vacanţă în Zante - Insulele Ionice


Zakynthos sau Fiore di Levante este o altă insulā din Marea Ionică, binecuvîntatā de natură cu frumuseţi unice. Este insula sudică a grupului şi a treia ca mărime şi populaţie din Insulele Ionice. Situată la sud de Kefalonia şi la vest de Peloponez. Poziţia geografică privilegiată, oferă posibilitatea călătorului, de a vizita cu uşurinţă şi celelalte insule din MaInsula Zakynthosrea Ionică şi de pe coasta opusă Peloponez, renumite pentru frumuseţea lor.

Iar dacă astăzi poziţia geografică a insulei este un avantaj pentru turism,în trecut a fost cauza suferinţei, pentru că a fost ţinta multor cuceritori şi forţe puternice din diferite perioade istorice, care au dorit să aibă controlul insulei Fioro di Levante,adică a florii de Est, aşa cum obişnuiau să o numească veneţienii pe frumoasa insulă Zakynthos.

Este o insulă muntoasă,caracterizată de munţii imbrăcaţi în păduri de pin,cîmpii fertile,care dăruiesc insulei Zakynthos peisaje de un verde infinit. În timp ce plajele idilice ale insulei, ţărmurile stîncoase şi peşterile impresionante, cîştigă admiraţia vizitatorului. Aici, veţi găsi cîteva dintre cele mai faimoase plaje din insulele greceşti,cum ar fi Navagio, Laganas şi Volimes cu Peşerile Albastre etc. În timpul turului în jurul insulei, veţi fi impresionaţi de frumuseţea naturală unică a insulei, de locuri istorice şi de ospitalitatea locuitorilor.

Insula este unul dintre ultimele refugii ale broaştei ţestoase marine Caretta-Caretta şi a focii mediteraniene Monachus-Monachus. Pentru protejarea lor a fost înfiinţat, în Golful Laganas, Parcul National Marin(National Marine Park).

Zakynthos este o insulă cu o cultură unica. A cunoscut o mare înflorire intelectuală si a născut mari personalităţi care au excelat în arte, literatură, poezie,etc. Este oraşul natal al poetului naţional Dionisios Solomos şi Andreas Kalvos. Este locul unde a trăit Gregory Xenopoulos şi multe alte personalităţi ale istoriei moderne.

Este insula serenadelor şi operetei. Aici, toate emoţiile se leagă pe note. Cum ar putea cineva să nu adore Insula Zakynthos? Le are pe toate: istorie, privelişti deosebite, munţi falnici cu păduri, văi fertile, plaje de nisip nesfîrşite şi ape limpezi turcoaz. Toate împreună, întruchipează visul unei vacanţe de vară a oricărui călător imaginar.

Vizitaţi Zakynthos şi veţi descoperi paradisul visat.

  

 


  

Regiuni din Zakynthos

Agios Leon Agios Sostis Alykanas
Alykes Amoudi Argassi
Athens Kalamaki Keri Lake
Koukaki Laganas Porto Koukla
Psarou Amboula Tsilivi Vasilikos
Volimes Agios Nikolaos Zante Town
Toate regiunile  

  

Link-uri, conexiuni

Zakynthos Hotels Zakynthos Accommodation Zakynthos Photos
Zakynthos Beaches Zakynthos Museums Zakynthos Municipalities

 

 
Servicii Zakynthos Diverse Informatii despre Zakynthos Cazare in Zakynthos
Imobiliare Fotografii din Zakynthos Muzee in Zakynthos Hoteluri in Zante
Inchirieri autoturisme Harta Live a traficului maritim Istoria insulei Zante Self Catering
Transport Mass-media in Zante Biserici - Manastiri Vile in Zakynthos
Excursii - Calatorii Legaturi Arta & Cultura Garsoniere in Zante
Magazine & Servicii Camere web Live Zakynthos Plaje in Zakynthos Apartamente in Zakynthos
Casatorii in Zakynthos   Sate in Zakynthos Apartamente - hotel