Muzee în Zakynthos - Vacanţă în Zante - Insulele Ionice Grecia

 
Best Value Car Rental in Zakynthos - Zante
   
 

 


Muzee în Zante - Insula Zakynthos

Muzee în Zante

   Muzee în Zante - Vacanţă în Zakynthos

Zakynthos, este o insulă plină de locuri frumoase şi interesante, de văzut, de exploatat şi de a vă relaxa. Plaje frumoase, sate tradiţionale, peisaje pitoreşti care îmbină muntele cu marea, sporturi nautice, atracţii, cum ar fi Navagio, castelul veneţian şi multe muzee interesante, sunt modul ideal de a afla cineva cît mai multe despre acest loc minunat.

Două cele mai cunoscute muzee, sunt Muzeul de Artă bizantină şi postbizantină, Muzeul Solomos şi Kalvos, care se găsesc în oraşul Zakynthos, capitala insulei. Muzeul Bizantin are multe exponate interesante, dar în primul rînd este cunoscut pentru picturile sale şi exponatele care datează din secolul 12 pînă în secolul 18.

Muzeul Solomos şi Kalvos, expune obiecte personale ale marilor personalităţi din Zakynthos.Un alt muzeu, de asemenea interesant este Muzeul Grigoris Xenopoulos, un mare scriitor şi journalist, unde sunt expuse de asemenea obiecte personale, manuscrise şi mobilier.

La marginea oraşului Zakynthos, în Tsilivi, la 7km nord-est, este Muzeul Maritim Miller. Fondatorul muzeului este Anthony Miller, care a dat numele său acestui muzeu.Include acuarele care înfăţişează întreaga dezvoltare a transportului maritim din grecia, aici veţi putea vedea o mare varietate de nave bizantine de la începutul istoriei bizantine şi pînă la distrugerea ei în 1453 de către turci

 
Servicii Zakynthos Diverse Informatii despre Zakynthos Cazare in Zakynthos
Imobiliare Fotografii din Zakynthos Muzee in Zakynthos Hoteluri in Zante
Inchirieri autoturisme Harta Live a traficului maritim Istoria insulei Zante Self Catering
Transport Mass-media in Zante Biserici - Manastiri Vile in Zakynthos
Excursii - Calatorii Legaturi Arta & Cultura Garsoniere in Zante
Magazine & Servicii Camere web Live Zakynthos Plaje in Zakynthos Apartamente in Zakynthos
Casatorii in Zakynthos   Sate in Zakynthos Apartamente - hotel